OVER ONS

20 Februari 2020

World - ibis team

ABOUT
« De ibis hotels staan erom bekend om reizigers, waar ze ook zijn, het thuisgevoel te bieden. Ook muziek heeft een gelijkaardig effect op mensen, die van over de hele wereld worden verbonden om een bruisende sfeer te creëren. »

We zijn verheugd om in 2020 terug te zijn met een nieuw jaar van ibis MUSIC en het belooft nog groter en beter te worden! We zijn trots om de lancering van onze Ibis MUSIC 2020 aan te kondigen met headliners van Sony Music, meer dan 100 opkomende acts die u worden gebracht met de magie van Spotify, een werelds hoogtepunt op het Montreux Jazz Festival, en een unieke muziekworkshop, waar onze opkomende artiesten begeleid worden door een team van experts uit de muziekindustrie. Het wordt een geweldig jaar en we kunnen niet wachten om aan de slag te gaan na het overweldigende succes van onze campagne van 2019.

Het verhaal tot vandaag...

In 2019 lanceerden we ibis MUSIC dat vier belangrijke acts bevatte van het ongeëvenaarde Sony Music programma dat een reeks exclusieve shows in ibis hotels over de hele wereld aanbood. Boulevard des Airs (Frankrijk), Tom Grennan (Verenigd Koninkrijk), Lucas Lucco (Brazilië) en OK KID (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland) zorgden stuk voor stuk voor unieke, intieme shows voor fans die eerder de gewoonte hadden hen te zien optreden op podia voor duizenden toeschouwers.

 

Maar Ibis MUSIC in 2019 ging niet alleen over de supersterren. Voor dit werelddebuut hebben we ook 89 opkomende artiesten gehost voor 44 shows in 17 landen, allemaal zorgvuldig uitgekozen in samenwerking met Spotify. Vervolgens werden er door onze juryleden negen acts geselecteerd om te mogen optreden op het Europees podium dat door ibis werd gepresenteerd op het legendarische Sziget Festival in Boedapest, Hongarije. Voor velen was dit hun eerste kans om op te treden op een podium van deze omvang, maar  alle artiesten toonden waarom ze werden aangeschreven om dergelijke ongelooflijke optredens te verzorgen.

 

Na Sziget en na zes maanden van non-stop livemuziek, werd er aangekondigd dat Maria Yfeu uit Madrid als opkomende artieste de winnaar van ibis MUSIC werd. De volle en warme jazzy stem van Yfeu, samen met haar sprankelende persoonlijkheid en talent voor het schrijven van klassieke songs ondanks haar jonge leeftijd waren de sleutelelementen voor haar succes. We waren verheugd en bevoorrecht om haar in dit eerste editiejaar van ibis MUSIC te hebben ontdekt.

 

ibis MUSIC stond tijdens dit hele gebeuren in verbinding met ibis-music.com, met exclusieve video's van elke band, interviews en persoonlijk samengestelde Spotify-afspeellijsten voor elke stemming, en dit komt allemaal terug in 2020. (.)